Baseball Muži

Bezzubá sobota přinesla dvě prohry

Páteční zápas série s Nuclears Třebíč v Arrows Parku byl na začátku čtvrté směny přerušen z důvodu silného deště a následně nezpůsobilého hřiště. 
 
Oba týmy se přesunuly do Třebíče, kde se nejprve v sobotu od 13 hodin dohrál páteční přerušený zápas, následovaný druhým zápasem série.
 
První zápas navázal ve čtvrté směně za stavu 1:0 pro Arrows. Třebíčským se v šesté směně podařilo vyrovnat, pomocí hitu Johnsona skórovala další ze zahraničních posil hráč Williams. Utkání dospělo za stejného stavu až do deváté směny, následovala desátá směna - tie-break. Zatímco stejný hráč Williams po odpalu Doležal a volbě v obraně skóroval, hráčům Arrows se v dohrávce "desítky" nepodařilo dotlačit ani bod. Prohra 1:2.
 
Druhý zápas naši hráči sice vyhráli na hity, nicméně na tabuli i po deváté směně svítila v kolonce body nula. Na kopci odházel celý zápas Alec Lemmon, dovolil soupeři dva body na začátku utkání ve druhé směně, dalších šest směn již vyšli domácí naprázdno. Prohra 0:2, stejný stav je i ve víkendové sérii.
 
Co dodat....
 
Touto sérií jsme si značně zkomplikovali cestu do semifinále extraligy a hrozí, že již za dva týdny bude mít tým po extraligové sezóně." Bez gólů" se nedá vyhrát v žádném sportu. Náš sobotní útok byl ve dvou zápasech bez bodového efektu. Šanci na odvetu máme již v neděli v Třebíči od 13 hodin. Tak si držme společně palce.
  • Tým: Baseball Muži