Baseball U11

Arrows U11 na mezinárodním halovém turnaji v Źorech, Polsko

V sobotu 6.11.2021 se konal mezinárodní halový turnaj v polském městě Źory. Turnaje se zúčastnilo celkem sedm týmů, 5 z Polska a 2 týmy z klubu Arrows Ostrava. 

První zápas jsme odehráli s týmem Silesia Rybnik. Nezkušenost s hraním v hale a měkkým míčem nám způsobila problémy zejména v obraně a zápas jsme prohráli 9:2.

Dalším soupeřem byl tým MKS Jastrzab, který jsme nakonec porazili 9:7 a v základní skupině jsme se umístili na 2. místě.

Díky tomuto výsledku nás jako další soupeř čekal tým Arrows U13, který vyhrál svou základní skupinu, a se kterým jsme se utkali o postup do finále. Náš starší tým jsme v první směně zaskočili sérií dobrých odpalů a i díky několika chybám obrany jsme se ujali vedení 4:0. Starším klukům se na pálce příliš nedařilo a vinou špatných odpalů do stropu a s přispěním naší bezchybné obrany získali pouze dva body. Nakonec jsme vyhráli 6:2 a jsme ve FINÁLE!

Ve finále jsme se utkali s domácím týmem Gepardy Źory, který nás sice převyšoval věkem i výškou, ale herně jsme drželi krok a první směnu jsme vedli 5:0. Domácí tým ale zabojoval v dohrávce zápasu, kdy na dva auty otočil zápas díky dvoubodovému homerunu a zvítězil 9:8. Obsadili jsme krásné druhé místo a získali stříbrné medaile! Kromě toho jsme se neztratili ani v Masters soutěžích a naši hráči dostali také některé individuální ceny. Podrobné informace o turnaji si můžete přečíst na FB Gepardy Źory. 

Tým Arrows U11 reprezentovali: Jakub Agel, Šimon Burkovič, Matyáš Děngl, Kryštof Fabián, Matouš Krejzek, Teodor Krejzek, Štěpán Matečný, Alex Ryška a Jáchym Sliž. 

Tímto hráčům děkujeme za krásný zážitek a velmi příjemný nástup do nové sezóny v týmu U11.

  • Tým: Baseball U11