Baseball U11

Kvalifikace na ČBP U11

V uplynulém víkendu náš žákovský tým odehrál ve Frýdku-Místku kvalifikaci Českého baseballového poháru. O dvě postupová místa jsme se utkali postupně s týmy Snails Orlová, Meadows Bulls, Nuclears Třebíč a domácím Klasikem.

V sobotu v prvním zápase poražíme Orlovou 18:8. Jako druhý soupeř se nám postavili  Meadows s nimiž tušíme, že půjde o nejdůležitější zápas o druhou postupovou pozici. Na nadhoz stavíme naši jedničku Tomáše Strachotu, který svou úlohu zvládá na výbornou a postaral se téměř o všechny auty(8×K). V útoku se nám daří v každé směně skórovat a vyhráváme 12:4.

V neděli nastupujeme proti Třebíči, která má po dvou duelech skóre 40:0. Bohužel nemáme dost nadhazovačů, aby jsme mohli odehrát vyrovnanější partii ( velmi chybí zraněný Šimon Sionko) a prohráváme 13:2.

Do posledního zápasu nasazujeme spolehlivého strikera Jakuba Agela, který soupeři rozdává 9 strikeoutů, v každé směně přisypáváme body a výhrou 17:2 si zajišťujeme postup na pohár. Nejlepšími pálkaři našeho týmu byli s šesti hity Jakub Šícha s Jakubem Agelem. Prezentovali jsme se týmovým výkonem podpořeným opět skvělou diváckou kulisou. Děkujeme všem fanouškům a pořadatelům za pěkný víkend.

Foto Daniel a Vendula Strachotovi

Fotogalerie zde.

  • Tým: Baseball U11