Klub - Aktuality

Arrows vs Olomouc (3:13; 4:8)

V sobotu nás čekaly dva důležité zápasy, ke kterému vyjelo pouze torzo týmu v počtu dvanácti lidí, zbytek týmu se radši soustředil na nedělní zápasy Českomoravské ligy.

V prvním zápase jsme drželi krok se soupeřem až do čtvrté směny, ve které naše nadhazovače opustili síly a darovali soupeři spoustu met zdarma, které rozhodly tento zápas. I když útok se snažil obsazovat mety, nedokázal nepříznivý výsledek zvrátit a zápas skončil rozdílem 13:3.

Druhý zápas díky nepřítomnosti nadhazovačů opět začal Martin Drong, ale soupeř po úvodním vítězství cítil možnost vyhrát i druhý zápas a hned v úvodu se ujal vedení, které postupně navyšoval. Sice jsme se snažili o zvrat, ale soupeře jsme nedokázali dostat pod větší, souvislý tlak a tak soupeř zvítězil 8:4.

Je velká škoda, že mladí hráči dávají přednost nižší lize místo toho, aby bojovali o sestavu v A-týmu v kvalitnější soutěži, a to zejména v době, kdy se rozhoduje, zda budeme či nebude hrát letošní play-off. Smutným faktem je bohužel skutečnost, že vlastně nemáme mnoho odchovaných hráčů, kteří by měli na to hrát nejvyšší soutěž.

Aleš

  • Tým: Baseball Muži