ME na vlastní oči

Vzhledem k významu Mistrovství Evropy, které se k nám vrací po 9 letech, chceme turnaj zpřístupnit všem členům našeho hnutí. Přicházíme proto se speciální nabídkou na nákup vstupenek pro oddíly ČBA.

Oddíly ČBA si mohou zajistit lístky na jednotlivé dny podle rozpisu za jednotnou částku 50,- Kč na osobu a hrací den. Jediným omezením je, že se bude jednat o skupinovou vstupenku, takže podmínkou bude včasný a společný příchod. Pro závaznou objednávku prosím využijte přiložený formulář.

Naší snahou je právě Vám nejvíce vyjít vstříc a proto budou pro Vás připravena ta nejlepší dostupná místa na tribunách (vyznačeno šedou barvou u formuláře). Základní vstupné pro příchozí bude zveřejněno později a nebude nižší než 100,- Kč na den.

Tým ČR hraje v Ostravě zápasy podle rozpisu a lze si tedy objednat utkání ČR proti konkrétnímu soupeři. Změnu hodiny zápasů nepředpokládáme, pokud by k ní došlo, tak hlavně o víkendu. Všechny zápasy finálové části bude tým ČR hrát v Brně. Předpokládáme a doufáme, že každý den, ale garantovat můžeme jenom první hrací den čtvrtek 18. září. Jisté je, že se v Brně odehraje celá finálová skupina za účasti 6 nejlepších družstev.

Termín pro závazné objednávky v tomto „oddílovém" programu byl prodloužen do 20. dubna. Objednávky potvrdíme a vyzveme vás k jejich uhrazení začátkem května. Platba a následná komunikace bude probíhat už přes spolupořádající oddíly Arrows Ostrava a Draci Brno.

Tato nabídka je neveřejná a platí pouze pro oddíly ČBA. S dotazy se obracejte na sekretariát ČBA na Lucii Čubíkovou Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Ta nejlepší místa na ME je možné si zajistit nákupem permanentky na hlavní tribunu. Permanentka platí na všechny zápasy dané části a je přenosná. Cena je stejná jak pro Brno, tak Ostravu a to 999,- Kč. Počet míst bude limitován, tak neváhejte.