Pietní vzpomínka na padlé vojáky Armády České republiky v Afgánistánu u příležitosti Play off zápasu 10.8. 19:00 Arrows aTempo Titans

Oba týmy Play off domácí Arrows Ostrava a Tempo Titans Praha nastoupí v tomto zápase v army dresech a před zápasem krátce pietně zavzpomínáme na padlé české vojáky v Afgánistánu a předáme jménem Arrows Tempo Titans a České baseballové asociace šek zástupci KVV Ostrava Fondu Solidarity Armády České republiky.

Arrows dlouhodobě spolupracuje s Armádou České republiky při organizování Army days v rámci Extraligových baseballových zápasů a proto jako Klub cítíme i povinnost se postavit za naši armádu a poděkovat a vyjádřit ji úctu.

Arrows Ostrava má nejlepší baseballové fanoušky v celé republice a věříme, že společně s hráči přijdou naši příznivci podpořit tento akt.

Po dnešním jednání vyvolané ze strany Krajského Vojenského Velitelství Ostrava a pana ředitele pana Plukovníka Hrabce, který jménem Armády České republiky vyjádřil poděkování za tento krok, dojde k posunu oficiálního předání šeku a to na termín 17.8. KVV Ostrava přivítalo tento krok ze strany Arrows, Tempo Titans a ČBA a příští pátek se rozhodli zúčastnit se zápasu Play off Arrows:Hroši na nejvyšší úrovni včetně slavnostního nástupu praporečníku.  

Z dnešního programu zůstává vše v platnosti, tj. hráči nastoupí v army dresech, pouze k slavnostnímu předání šeku dojde dne 17.8. u příležitosti Play Play off zápasu Arrows:Hroši Brno.

Arrows má nejlepší fanoušky a věříme, že přispějí  k daru do Fondu Solidarity, informace pro případné dárce na sekretariátu Klubu. 

We are Arrows!!!

We play for Czech Republic!!!

We are Czech!!!