Klub - Aktuality

Turnaj ASL „Svařák“ v Pardubicích

V sobotu 2.10. se v Pardubicích odehrál tradiční turnaj „Svařák“, jenž patří do Amatérské slowpitchové ligy. Soupiska čítala neskutečných 14 týmů, včetně našeho týmu Slowpitch Arrows. Po náročné teambuildingové cestě vlakem, kterou zkŕzila degustace vín, jsme nastoupili k prvnímu utkání proti  Camperos. Již od úvodu utkání jsme tahali za kratší konec a do poslední směny jsme nastupovali s mankem 6-ti bodů. Avšak síla ducha našeho týmu a po sérii skvělých odpalů jsme stáhli 5 bodů a chtěli zápas dotáhnout alespoň do remízy. Bohužel čas určený na hru byl proti nám a první zápas jsme prohráli 9:8. Do druhého zápasu s Hnědými Bombarďáky jsme již vykročili lépe a zápas jsme vyhráli 7:2. Jedna výhra, jedna prohra a dobré scóre nás dostalo do play off classic trophy B (o 5.-7. místo).
Zde jsme narazili na nám dobře známý, z kamarádů složený,  tým Toucanc Havířov a Camels Rožnov. V bratrovražedném zápase plného napětí jsme nakonec podlehli těsně 6:5. Po více jak 4 hodinové pauze a několika drincích ginu s tonikem jsme nastoupili k poslednímu zápasu proti Bur(j)ani Swítkow. Dlouhá pauza nám pomohla doladit taktiku a ve vypjatém zápase jsme slavili vítězství 6:5. Díky lepšímu skóre jsme skupinu classic trophy B ovládli a obdrželi pohár. Celkově jsme tak obsadili krásné 5. místo.
Těsně prohrané výsledky nám napovídají, že kvalita naší hry je nejen konkurenceschopná, ale můžeme se poohlížet i po lepších umístěních.
Děkuji všem za reprezentaci, skvělé výkony a hlavně super zábavu a skvělou atmosféru, kterou je schopen tým vytvořit.
Slowpitch Arrows pod vedením HC Kamila Vardana reprezentovali: Martina Karstenová, Martina Nováčková, Kača Popelková, Zuzka Pláničková, Arnošt Osmančík, Michal Škuta, Petr Hofíek, Radek Janovský, Teo Reinhold a Jaroslav Blažek
Autor Jaroslav Blažek