Klub - Aktuality

NADSTAVBA SUPERLIGY KADETEK

O víkendu odehrály kadetky svůj první nadstavbový turnaj. Bilance víkendu není nijak příznivá. Celkové čtvrté místo na tomto turnaji nám totiž trochu komplikuje postup na MČR.

Sobotní ráno jsme začali proti Joudrs. S tímto silným soupeřem prohráváme 3:11 a v jednozápasové pauze se koncentrujeme na zápas proti Blansku. Bylo to velmi vyrovnané. Soupeři nám hned v první směně dali jeden bod, který jsme v dohrávce nevrátili. Ovšem v následujících dvou směnách jsme soupeře ke skórování nepustili a sami jsme zaznamenali tři doběhy. Čtvrtá směna byla velice rychlá na obou stranách a v páté jsme od soupeře dostali tři body. Dohrávka páté směny začala bojovným odpalem. Hned z prvního nadhozu Lucka Večeřová svým HOMERUNEM!!! srovnala skóre a nakopla celý tým k maximálnímu výkonu. Konec zápasu zajistila posila z týmu žaček Kiki Andrade, která svým dlouhým odpalem až za osmičku poslala ze druhé mety až domů Terku Kotáskovou!!!

Nedělní ranní zápas proti Kotlářce byl až poslední chvíle vyrovnaný. Rozhodnutí přišlo až na začátku dohrávky poslední směny, kdy dlouhým odpalem za devítku doběhl soupeřův vítězný bod. Byl to krásný a vyrovnaný zápas. Bohužel tím jsme nepostoupili do finále turnaje, což by nám zajistilo přímý postup na MČR. Poslední nedělní zápas jsme nastoupili proti Sabatu. Tohoto soupeře umíme porazit, ale asi nervozita z důležitosti tohoto boje nás mírně svázala. I přes velice bojovnou náladu celého týmu jsme si odnesli prohru 0:8.

Tento víkend nehodnotím záporně. Víme kde potřebujeme zabrat, aby následující nadstavba dopadla postupem na MČR!!!

Sestava tohoto víkendu: na prkně se vystřídaly - Lucka Večeřová, Lucka Wilczková a Terka Školoudíková. Jejich nadhozy chytaly - Áďa Svobodová a Šája Bogdalíková. Pole hlídaly – Terka Kotásková, Nela Strachotová, Kiki Andrade a Sára Roučková. Ano, tento náročný víkend jsme byli pouze v devíti hráčkách.

V termínu 17.-18.9. nás čeká v Blansku rozhodující turnaj. Takže: LET´S GO ARROWS!!!

Fotogalerie zde.

  • Tým: Softball U16