Klub - Aktuality

Slow-pitch 2016

Sobota 15.10.2016 - Arrows park

Nádherný den po deštivých a chladných dnech minulého týdne. Babí léto poletuje vzduchem, ranní třpytivá rosa tak netypická v tomto ročním období, hřiště upravené, dugouty vymetené a hlavně všechno funguje (jak říká Gangster), máme se na co těšit. Každoroční zakončení sezóny je výjimečné setkáváním nesehraných týmů, rodičů         s dětmi, přátelé, kamarádi, smíšená družstva mužské i ženské populace, dospělí a mladí hráči a hráčky.

Hlavní organizátor – Mičis (Míček Tomáš), byl po operaci a na vozíku, přesto se do turnaj aktivně zapojil a dokonce ve svém týmu hrál . S pomocí svých asistentů úspěšně zvládl nadhazování, běh po metách a když se podařilo, tak i chytání odpalů v poli. O klidný průběh se tak postaral Hony - (Ondra Hon) a u baru čepoval pro žíznivý národ Koblih – (Petr Čech). Aleš Navrátil slavil své narozeniny, takže mohutné oslavy - až do pozdních hodin nočních.

Veškerá organizace před turnajem probíhala na internetové síti, mimo oficiální webové stránky klubu, takže nemohu zaznamenat turnajovou přípravu. A nyní k turnaji samotnému. Sešlo se deset týmů:

Skupina A: Strč-prst-skrz-krk-ci, Gladiators, Pěníci, Saloon pub, Chalani

Skupina B: Stiflers, Tři tečky, Stříkačky, Klasiko FM, Parukáři

Byla připravena tři hřiště a na nich se odehrála bitva o první místa.

Kompletní výsledkový servis na stránce turnaje.

Homerun derby: Bobr (Klasiko FM) 4x, Prokeš a Andre Arencibia (Stiflers) 2x Kaštan (Pěníci) 2x, Kaplo (Tři tečky) 1x ...