Klub - Aktuality

ARROWS U9 VÍTĚZI MS ZIMNÍ TOUR 2017

ARROWS U9 VÍTĚZI MS ZIMNÍ TOUR 2017

V sobotu 18.3. se sjeli do Frýdku-Místku k poslednímu třetímu halovému turnaji MSwinter tour U9 týmy Arrows, Rawa, Skokani, Hit a místní Klasik. S tím jsme začínali úvodní zápas turnaje. Domácí nechtěli ponechat nic náhodě a na turnaj se skvěle připravili. Vytvořili si náskok, který se nám již nepodařilo stáhnout a zaznamenali jsme prohru o dva doběhy 5-7.

V dalším zápase si naši borci spravili chuť na katowickéRawě, kterou porazili 9-2. Na každé straně byl k vidění jeden homerun, náš byl však tříbodový a přidali jsme k němu i další pěkné odpaly a v obraně méně chyb.

Poté jsme nastoupili k utkání proti olomouckým Skokanům, našim největším soupeřem o celkové vítězství v zimní lize. První dvě směny dominovaly obrany, ve třetí se nám však podařilo odpálit dvoubodový homerun, ke kterému jsme ve čtvrté směně přidali další dva doběhy. V dohrávce se soupeři podařilo obsadit na jeden aut všechny mety, avšak bezchybnou práci v poli jsme jejich tlak zastavili a nepovolili jediný doběh.

Poslední utkání proti Opavě potěšilo hlavně to, co se nedařilo v minulých důležitých zápasech, a sice hrát auty na domácí metě. Při vedení 8-6 jsme už nepotřebovali využít dohrávku.

Vítězem třetího turnaje se stal domácí tým Klasiku, my jsme obsadili druhé místo, což v konečném zúčtování znamenalo celkové vítězství v MSWT 2017 U9 pro Arrows Ostrava!

Celkové konečné pořadí MSWT 2017 kat. U9

1.Arrows Ostrava 28 bodů

2. Skokani Olomouc 27 bodů

3. Klasik F-M 25 bodů

4. Rawa Katowice 22 bodů

5. Hit Opava 12 bodů

  • Tým: Coachpitch U9