Klub - Aktuality

MČR B - žáci

Během prvního říjnového víkendu se kromě hlavního turnaje MČR žáků, konaly také dva turnaje pro týmy, kterým se nepodařilo probojovat na hlavní turnaj. Turnaj pro České týmy hostila Hluboká nad Vltavou a Moravské týmy se sjely v Ostravě.

Turnaje v Ostravě se zúčastnily týmy: Waynes Pardubice, Technika Brno, Klasik Frýdek-Místek a domácí Arrows Ostrava.

Náš tým se v prvním zápase utkal s Frýdkem-Místkem. V tomto zápase se vůbec nedařilo nadhazovačům, pálkaři se výrazně neprosazovali, přidali se běžecké chyby a chyby v obraně. Po tomto výkonu jsme zaslouženě odešli poraženi 8:5 a ne v úplně dobré psychické pohodě. Za zmínku stojí snad pouze výkon Lukáše Kamráda, který odehrál dobrý zápas na spojce, pálil a nadhazoval na jedničku. 

V dalším zápase se nám staví do cesty nejsilnější tým turnaje Technika Brno. Zápas skvělé rozjíždí Maty Krejzek, který první tři hráče lineupu vyprovází strike outem. Na jeho výkon navázal Jakub Červenka, který odházel svůj nejlepší zápas. Brácha Honza dvěma hity stahujte 3 body a zaslouženě vyhráváme 5:2. 

V neděli nás čeká nejdůležitější zápas s Pardubicemi - vítěz duelu postoupí do finále. V tomto zápase pálí všichni naši hráči a díky bojovnému výkonu postupujeme po výhře 10:6.

Ve finále nás opět čekal tým Techniky, který nám chtěl oplatit prohru ze základní skupiny. Zápas byl opět vyrovnaný na hity vyhráváme 4:3. Na kopci duo Kuchařík, Děngl soupeře nenechává skórovat a vyhráváme 4:0.

Bronzovou příčku vybojoval tým Pardubic, který přetlačil FM 6:5. Všechny týmy si turnaj užily a bylo skvělé, že pro tyto týmy neskončila sezóna neúspěšnou kvalifikací, ale měly možnost zakončit sezónu ještě jedním pro ně vrcholovým turnajem byť šlo jen o turnaj MČR "B".

 Náš tým čeká ještě finále Regionu, v kterém se utká s týmem Hit Opava.

  • Tým: Baseball U11