Klub - Aktuality

Velikonoční víkend na horách

O velikonočním prodlouženém víkendu jsme se vydali s kategoriemi U7, U8, U9 strávit společné dny v Beskydech. Celé této akce se zúčastnili samotní hráči, jejich rodiče a trenéři se svými rodinami. Celkově nás bylo 16 dětí a 15 dospělých osob. Pobyt započal již ve čtvrtek, kdy jsme se přivítali na chatě a v pátek jsme již trávili dny aktivně. Celý aktivní pobyt se nesl v duchu stráveném na čerstvém vzduchu prostřednictvím vycházek a výšlapů po okolí Beskyd, kdy tato účast byla zcela dobrovolná. Hned v pátek jsme se vydali na Bílí Kříž přes Visalaje, druhý den se uskutečnil výšlap na Lysou Horu, královnu Beskyd. Někteří z nás lapali po dechu, někteří šlapali bez jediného klopýtnutí. V neděli pro změnu jsme pro regeneraci :-D absolvovali okruh kolem oveček na Visalaje přes Zlatník, který měl cca 8km. Za tento pobyt máme v nohách nejméně 42km, včetně nejmenších, 4 letých účastníků zájezdu.

Na chalupě byl na programu dne také maškarní ples, hon na velikonoční vajíčka, diskotéka, kino na plátně, táborák a jiné aktivity. Rodiče po večerech hráli společenské hry a došlo i na tajuplného „ zeleného králíčka“ . Zábava tekla proudem.

Rádi bychom poděkovali za perfektní a vydařený první ročník společné chaty a pevně věřím, že nebyla poslední. Děkujeme rodičům za aktivní přístup a pomoc při vytváření programu pro děti. Zažili jsme opravdu mnoho příjemně strávených chvil, mnoho záchvatů smíchu, mnoho bolavých nožiček, ale když je dobrá parta, tak je s Arrows všude dobře!!!

Za organizační tým

Johny & Peťula