Coachpitch U9

Závěrečný turnaj zimní ligy U9

V neděli 17.3. proběhl poslední turnajový den winter league kategorie U9 ve Frýdku – Místku.

Hned úvodním zádrhelem bylo, že jsme neměli dostatek dětí trénující kategorii U9 a proto jsme museli dobírat z nižších kategorií. Vysoká nemocnost a končící jarní prázdniny tentokrát hrály proti nám.

První zápas jsme odehráli proti silné Opavě, kde jsme nenašli ten správný klíč k úspěchu a poražení soupeře. Bohužel naše koncentrace nebyla moc dobrá. Mnoho chyb v poli a také na metách, při dobrých odpalech, zapříčinilo bohužel prohru v tomto zápase 2:7

Druhý zápas jsme chtěli odehrál lépe proti Skokanům z Olomouce, ale zápas byl do poslední sekundy velmi napínavý. Oba týmy se přetahovaly o vedení v zápase, kde rozhodovaly maličkosti. Na pálce se nám dařilo více, odpaly byly razantnější, ale o naši obranu jsme se stále nemohli pořádně opřít. Na poslední pálku jsme nastupovali za stavu 3:4, kdy jsme dokázali otočit průběh utkání na naši stranu do konečného stavu 5:4 pro Arrows.

Další zápas, již třetí v pořadí, nás čekal náš největší rival Klasik z Frýdku. Zápas nebyl jednoznačný pro žádný tým. V útoku jsme měli stoupající tendenci, v poli to stále nebylo ono. Celý zápas jsme byli Klasiku na dostřel, opět nás soupeř dokázal přehrát v koncovce zápasu, kdy zápas skončil 7:5 pro Klasik.

Náš další a poslední zápas jsme odehráli proti Snails Orlová. V obraně se nám dařilo mnohem více, dokázali jsme zahrát důležité okamžiky, ale na pálce se nám nedařilo to co jsme potřebovali. Nedokázali jsme dotáhnout důležité body a odnášíme si z tohoto utkání pouze remízu 3:3

Z turnaje si odnášíme konečné druhé místo celé zimní ligy. Z pohledu trenéra jsme měli na to vyhrát celou soutěž, bohužel se nám nepodařilo spojit obranu s útokem v tento poslední turnaj. Když se podívám na celou zimní soutěž, odehráli jsme nádherná utkání s tvrdými odpaly a v poli jsme zahráli těžké rozehry. Pokud budeme tahat za tu správnou stranu provazu přes letní sezonu, pevně věřím, že v ní urveme výhru. 

Děkuji všem, kteří nás podporovali v zimní lize a doufám, že s námi budete i přes léto, které je pro diváka atraktivnější. Mohu slíbit, že hráči Vám ukážou ještě krásnější zákroky a odpaly než ty, které jste doposud viděli.

Děkuji rodičům za podporu hráčů a celého týmu!!!

 

Za tým trenérů

Johny

 

 

  • Tým: Coachpitch U9