Klub - Aktuality

WW CUP V PARDUBICÍCH

V sobotu dne 15.3 se uskutečnil v Pardubicích halový turnaj U8, na který jsme v hojném počtu hráčů a rodičů vyrazili vlakem. Turnaje se zúčastnilo pět týmů včetně nás, domácího týmu Waynes World, Eagles Praha, Klackařů z Kostelce a Rytířů z Trutnova.

Na turnaj jsme nejeli s velkými ambicemi ale za účelem si zahrát a zjistit na čem musíme ještě zapracovat. Jako první soupeř na turnaji nás čekali Klackaři.

ARROWS KLACKAŘI

V prvním zápase jsme nedokázali prosadit na pálce, a nebo když jsme už odpálili, tak při vší smůle přímo soupeřům do lapačky. Obrana také nebyla stoprocentní. Tělocvična v Pardubicích nebyla moc velká a proto bylo pro prcky těžké se zorientovat. A z toho plynuly chyby v obraně. Z hráčů šla vidět velká nervozita v malém prostoru a proto ten zápas dopadl, tak jak dopadl, vítězstvím 9:14 pro Klackaře.

ALE TO SE VŠE ZMĚNILO!!!

ARROWS x EAGLES

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti Eagles. Už od prvního odpalu šlo vidět, že z hráčů spadla nervozita a hráli jako vyměněni. Na pálce jsme viděli plno krásných odpalů, prostě kdo přišel tak nádherně odpálil. A v obraně to bylo to samé jako na pálce, každý míč, co šel na hráče, tak zastavili a krásným příhozem vyautovali běžce. A proto si hráči zasloužili první výhru na turnaji 15:7.

Po dvouhodinovém čekaní na třetí zápas proti Rytířům jsme si mysleli, že na prcky padne únava, ale vše bylo jinak.

ARROWS x RYTÍŘI

Začali jsme na pálce a to jsme netušili , co se stane. Tým se nabudil a hned v první směně si vybudoval náskok pěti bodů. Obrana byla skvělá, dvěma zákroky na nadhozu podržel tým Šimon, za které by se nemusel stydět ani v Americe. Ale nebylo to jen o Šimonovi, ale celá obrana hrála PERFEKTNĚ. A proto jsme první obranu ukončili po par minutách. A šli jsme znova pálit. A zase se bylo na co dívat, co odpal to hit a konec naší pálky skončili po šesti bodech předčasně. Hráči předvedli opět parádní obranu. Tenhle zápas se dá vyjádřit dvěma slovy: „TÝMOVÁ PRÁCE". A kluci se mohli radovat z druhého vítězství na turnaji 11:4.

A hned na to nás čekal čtvrtý a tím pádem poslední zápas na turnaji.

ARROWS WAYNES

Nastoupili jsme proti domácímu týmu Waynes. Už od první směny jsme měli jasně navrch, soupeře jsme přehráli na pálce, kde jsme během tří směn dali osmnáct bodů a v obraně jsme pustili soupeři pouze čtyři body a proto jsme si jasně odváželi třetí a poslední výhru na turnaji 18:4 , která nám přinesla krásné celkové 2. MÍSTO.

Na turnaji jsme mohli vidět spoustu krásných odpalů a krásných zákroků v poli a běh po metách byl také luxusní. Ale také víme, na čem ještě musíme přes léto zapracovat, ať jsme na dalších turnajích lepší a lepší.

Na turnaj jsme jeli v sestavě: Mirek Dostál, Pepa Dostál, Matyáš Benko, Adam Benko, Šimon Všetečka, Lukáš Hurta, Vojta Švigost, Víťa Robenek, Honza Kubala, Zojča Slaná, Toník Gurecký

Všem hráčům děkujeme. A samozřejmě nesmíme zapomenout poděkovat také perfektně fandícím rodičům a sourozencům.

Celkové pořadí:

1. Klackaři Kostelec nad Orlicí 
2. Arrows Ostrava 
3. Eagles Praha 
4. Rytíři Trutnov 
5. Wayne's World 

  • Tým: Coachpitch U8