Klub - Aktuality

Galerie na schodech Originall baseball restaurantu ožila snímky Dalibora Sosny

Galerie na schodech Originall baseball restaurantu ožila snímky Dalibora Sosny

Dalibor Sosna se netají tím, že nejraději fotí vše, co se hýbe. Na jeho dech beroucích fotografiích tak nechybí sportovci, nebo zvířata, všichni zachyceni v úžasném pohybu a napětí. Přesvědčit se o tom můžete sami, když si prohlédnete výstavu v galerii Na schodech Originall baseball restaurantu.

Slavnostní vernisáž krásných Daliborových fotek byla jedním z bodů programu zakončení celé sezóny Arrows klubu, ti kteří přišli, nemohli litovat. Dalibor Sosna totiž všechny své snímky doplnil příběhy o jejich vzniku a přidal také své sny a plány s focením do budoucna. „Uchvacuje mne pohyb, proto je na všech mých snímcích, moc rád fotím i tady na baseballu, ale jestli bych měl říct, co bych určitě ještě v životě chtěl nafotit, tak jako první mne napadne rally, například Paříž - Dakar,“ poodhalil své přání Dalibor, který zároveň slíbil, že tato jeho výstava, kterou si můžete prohlédnout a obohatit si tak svou návštěvu v Original baseball restaurantu není poslední. „Jestli mne Radim pozve, určitě v budoucnu zase rád přijdu své fotky představit i sem do Arrowsu,“ slíbil.

Za nás Vám jen můžeme popřát, nejen příjemný kulinářský, ale také kulturní zážitek, kterým zhlédnutí fotografií Dalibora Sosny bezesporu je.