Klub - Aktuality

Vzpomínka na prázdniny, aneb baseball pro všechny Arrows spolupracuje se Společností pro podporu lidí s mentálním postižením v Ostravě

Vzpomínka na prázdniny, aneb baseball pro všechny. Na Arrows si baseball zahrají nejenom hokejisté HC Vítkovice.

Arrows spolupracuje také se Společností pro podporu lidí s mentálním postižením v Ostravě

V rámci projektu „Aktivní léto“, se podařilo domluvit spolupráci s baseballovým oddílem Arrows. Díky vstřícného přístupu jeho prezidenta, pana Radima Kepáka mají klienti SPMP Ostrava z.s. možnost jednou týdně úterý či čtvrtek v závislosti na počasí navštívit v blízkosti vybudovaný baseballový areál na ulici Průběžná a pod dohledem trenérů vyzkoušet na vlastní kůži hru.

Dne 21. 7. 2016 na prvním „tréninku“ si pro nás trenéři připravili odpálkování velkých míčků z podstavců a pro pochopení jednodušší hru na jednu metu.

Neměli jsme představu, jak budou naši svěřenci reagovat na naordinovanou fyzickou zátěž. O to milejší bylo zjištění, že s velkou vervou se zapojili i ti, kteří by jinak bez přesvědčování neudělali zbytečný krok navíc

Naši klienti se tedy seznámili s dalším, dosud pro ně neznámým sportem - BASEBALLEM. Trenéři baseballového týmu se svého náročného úkolu zhostili se ctí a pro tuto hru si naše klienty velmi získali. Všichni hráli s úsměvem na rtech a ještě dlouho po hře si o ní povídali. Těšíme se na další takto strávené sportovní dopoledne.

Za SPMP Ostrava, z.s. Andrea Mecová

Jménem Klubu Arrows bych chtěl poděkovat Michalu Liskovi za skvěle odvedenou práci.

Převzato z článku http://www.spmpostrava.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=Baseball