Klub - Aktuality

První letošní turnaj U7 byl odehrán v Arrows Park

U odloženého turnaje U7 se nám podařil domluvit všem vyhovující náhradní termín, a to na slavný svátek práce. Turnaj se odehrál v Arrows Parku za tentokrát slunečného a teplého počasí.

První zápas jsme hráli proti Skokanům z Olomouce. Dařilo se nám trefovat míče v útoku a postupovali jsme bez chyb na mety. Kvalitní útok jsme podpořili také i obranou, kde jsme dokázali uhrát velmi pěkné momenty.

Druhý zápas jsme nastoupili proti Šumperku, kde jsme opět měli krásné odpaly podpořené s dobrým během na metách. V obraně už to nebylo tak přesné jako v prvním zápase, ale i přes to se děti snažily ze všech sil hrát hru, kterou trénujeme.

Poslední zápas byli naším soupeřem Camels Rožnov. Sluníčko hřálo, děti začínaly být unavené, ale i přesto ze sebe dostaly kus poslední energie. V útoku se jim podařily pěkné odpaly, které se mnohdy dostaly až do zadního pole. V obraně se na nás únava podepsala více, Camels se dostávali často na mety a stahovali potřebné body.

Děti si nakonec připisují tři výhry z domácího prostředí a odcházejí s dobrým pocitem za podpory rodičů a přátel.

Turnaj splnil svůj účel, děti si jej užily, zkusily si příhozy na první metu, odpaly ze stativu a běh po metách. Pro některé to byl navíc jejich první zápasový start.

Děkuji všem za pomoc, podporu a nadšení, které do hry svých dětí dáváte.

Za tým trenérů

Johny

  • Tým: T-ball U7