ARROWS OSTRAVA: MISTŘI ČR V BASEBALLU 2018, 2019, 2021 A VÍCEMISTRYNĚ ČR V SOFTBALLU 2021
    

    Týmy mladších žáků vstoupily do nové sezóny

    Naše týmy kategorií U9 a U10 po rozvolnění epidemiologických opatření vkročily do nové sezóny vítězně. Letos, na rozdíl od minulých let, nehrají nejmladší hráči oblastní soutěže turnajově. Hraje se po jednotlivých kolech formou dvojzápasů, stejně jako u starších kategorií. 

    V kategorii do devíti let U9 letos disponujeme dvěma týmy -  týmem Blue, který je složen z dětí do osmi let a týmem White, který tvoří devítiletí. Tým White čekal první duel v Orlové, kde se po malých rozpacích děti rozkoukaly a zvítězily na umělém povrchu 15:8 a 12:1.

     Naše “desítky” začaly sezónu rovněž venku a to ve Frýdku-Místku. Z těchto zápasů si přivezly dvě výhry - 17:0 a 19:2.

    Jako poslední si odbyli premiéru osmiletí Blue, kteří se postavili proti týmu White. Svým starším parťákům dvakrát podlehli, ale ve své první sezóně (a u většiny vůbec v prvním zápasem v životě) působili velice sympaticky a několikrát týmu White pěkně zavařili. 

     Ve všech utkáních byli hráči parádně podporováni rodiči, kteří v zápasech připravili výbornou kulisu a za to jim patří velké díky.

     

    Pavel Kociňák
    Headcoach U9 - U10

    • Tým: Coachpitch U9

    Arrows Nábor!!!

    Nábor nových talentovaných dětí od 5 do 10 let!
    Hledáte vhodný sport pro své dítě?
    Pojďte zkusit s námi hrát baseball nebo softball. Jsme klub s rodinnou atmosférou, dlouholetou tradicí a nádherným areálem v Ostravě-Porubě.
    V případě zájmu napište na uhlarova@arrows.cz váš kontakt a ročník narození dítěte.