Klub - Aktuality

Arrows na Dni dětí

V pátek 31.5.2024 byl klub Arrows nedílnou součástí Dne dětí, který pořádal Spolek rodičů a přátel školy při ZŠ Velká Polom. Celá akce se nesla v duchu Olympijských her, kdy bylo pro děti nachystáno celkem 6 stanovišť a jedním z nich byl baseball. Hřiště se zaplnilo více než 100 dětmi a jejich rodiči.

Děti si vyzkoušely pálení ze stativu v roadshow.  Všechny to bavilo a byly nadšené, ale také zjistily, že to není zase tak jednoduché, jak to vypadá. I přes to se našlo mnoho talentů, které měly pohybové nadání přímo v krvi.

Techniku správného odpalu předváděli zájemcům dva hráči U8, a to Amálie Gálová a Damian Otto Boniatti, kteří navštěvují právě zmiňovanou ZŠ. Svými tvrdými odpaly se stali vzorem pro mnoho svých kamarádů.

V sobotu 1.6.2024 jsme se přesunuli do Horní Lhoty, kde byl pořádán den Dětí spojený s kácením májky. I zde jsme byli připraveni s naší roadshow a děti si opět vyzkoušely odpalování. Zájem projevilo více jak 70 dětí a své dovednosti přišla předvést také naše hráčka Arrowsu U13 Isabelle Olsson.

Snahou naší účasti na těchto dnech bylo předvést dětem i jejich rodičům baseball, popřípadě přivést do klubu případné mladé nadějné hráče. Rozdali jsme mnoho informačních materiálů a budeme jenom rádi, když se mladí sportovci rozhodnou právě pro krásný baseball v Ostravě.

Novým tvářím AHOJ a sportu ZDAR

Johny & Peťula Gálovi

  • Tým: Coachpitch U8